Mira: els 4km finals "f alts" dels Campionats del Món

Vídeo: Mira: els 4km finals "f alts" dels Campionats del Món

Vídeo: Mira: els 4km finals
Vídeo: Real Racing 3 Mercedes AMG Lewis Hamilton's run at Autodromo Nazionale Monza on F1 2021 2024, Maig

Peter Sagan va aparèixer al final per guanyar, però què va passar al capdavant?

Peter Sagan va registrar una notable tercera victòria consecutiva a la cursa masculina en carretera dels Campionats del Món UCI. Tanmateix, per als que vam veure en directe, l'últim que vam veure abans de l'esprint cap a la línia va ser Julian Alaphilippe fora tot sol.

El francès va acabar 10è, però el seu atac a l'ascens final de Salmon Hill semblava que podria quedar-se.

L'emissora amfitriona va trobar un error tècnic que va significar que només les càmeres estàtiques amb cable podien transmetre imatges en directe i que les càmeres muntades en moto eren redunctants.

Durant gran part dels darrers 4 km, els espectadors van veure l'embut d'acabat buit fins que el paquet va sortir a la vista.

Mostrant la cara per primera vegada en tota la cursa, el campió defensor Sagan es va llançar des de la roda d'Alexander Kristoff i va guanyar la carrera gràcies a un llançament de bicicleta ben temps.

Com mostra el vídeo de d alt, els pilots sabien qui havia guanyat mentre Kristoff felicitava Sagan, però vam haver d'esperar un parell de minuts mentre els comissaris fessin una ullada a la foto.

Els Campionats del Món de 2018 seran organitzats a Innsbruck, Àustria, i el curs ha estat dissenyat per a escaladors. Tot i així, mai descarteu Sagan.