Tom Pidcock nomenat pilot de l'any de l'equip de ciclisme de Gran Bretanya

Vídeo: Tom Pidcock nomenat pilot de l'any de l'equip de ciclisme de Gran Bretanya

Vídeo: Trial Bike Epic Stunts Gameplay 🎮📲🏍 Part 2 2024, Maig

Any d'èxits, Tom Pidcock és nomenat pilot de l'any 2017 de la Gran Bretanya Cycling Team

Gràcies a l'èxit del Campionat del Món de disciplines transversals, Tom Pidcock ha estat nomenat corredor de l'equip de ciclisme de Gran Bretanya del 2017. Pidcock va superar la campiona del món de pista Katie Archibald i el campió del món de descens masculí júnior Matt Walker ocupant el segon i tercer lloc, respectivament més d'una quarta part del vot públic.

El jove de 18 anys va tenir èxit tant en carretera com en ciclocròs durant el 2017, assegurant-se el títol mundial de ciclocròs júnior al gener, abans de guanyar una segona samarreta arc de Sant Martí, aquesta vegada a la carretera, a la contrarellotge del Campionat del Món júnior a Bergen., Noruega.

Més enllà d'aquests títols, Pidcock va aconseguir les victòries nacionals i europees de ciclocròs júnior al costat de convertir-se en el tercer pilot britànic, després de Geraint Thomas i Andy Fenn, a guanyar Paris-Roubaix Juniors.

La segona a la votació va ser Katie Archibald. L'escocès va aconseguir un doblet mundial i europeu a l'Òmnium, alhora que va guanyar el títol europeu de persecució individual.

Aquests títols es van afegir als quatre títols nacionals obtinguts a principis d'any juntament amb múltiples victòries al llarg de la Copa del Món de pista.

Més enllà de l'or de Pidcock, un Campionat del Món de carretera decebedor va veure l'omissió dels corredors de carretera d'elit de la Gran Bretanya de la llista.

Tant els equips de carretera masculins com femenins no van poder aconseguir una medalla en cap cursa de carretera, amb Chris Froome (Team Sky) recuperant un bronze a la contrarellotge individual.