Vídeo: Greg Van Avermaet torna al Tour de Yorkshire amb l'oportunitat de veure el curs del món

Vídeo: Париж - Рубе Рекон | Ад Севера | Еженедельно на велосипеде 2024, Maig

La segona etapa es desviarà cap a Harrogate per participar en els darrers 15 km del curs del Campionat del Món d'enguany

Greg van Avermaet gaudeix de l'oportunitat de defensar el seu títol del Tour de Yorkshire per compensar una primavera decebedora i també d'avaluar el curs del Campionat del Món abans d'aquest setembre.

El belga liderarà el seu equip CCC a la cursa per etapes de quatre dies, que començarà dijous a Doncaster, buscant conservar el títol que va aconseguir el 2018.

Amb el seu recorregut ondulant i la manca de muntanyes, és una de les poques curses per etapes a les quals pot apuntar Van Avermaet i ell, juntament amb el seu company d'equip i antic guanyador del Tour de Yorkshire Serge Pauwels, intentaran repetir els seus èxits passats.

"Tinc ganes de tornar a la carrera i intentar defensar el meu títol", va dir Van Avermaet. "De cap manera no és una cursa fàcil, però crec que tenim un equip fort, sobretot amb el guanyador del 2017 Serge Pauwels, i podem fer un altre bon resultat.

'Com a corredor de Clàssics, no hi ha moltes curses per etapes en què tingui una possibilitat realista de guanyar la Classificació General, però les etapes del Tour de Yorkshire m'encaixen.'

De particular interès per a Van Avermaet serà l'etapa 2 de Barnsley a Bedale. La ruta de 132 quilòmetres es desviarà per la ciutat d'Harrogate després de 75 quilòmetres, passant per l'últim cicle d'arribada de 15 quilòmetres del curs del Campionat del Món més tard l'any.

El belga, que serà un dels favorits per a la samarreta arc de Sant Martí, aprofitarà l'etapa per conèixer el recorregut abans de setembre.

"També serà una bona oportunitat per veure el recorregut del Campionat del Món d'enguany en condicions de cursa, així que estic desitjant-ho", va afegir Van Avermaet.

Desafortunadament per a Van Avermaet, va fer una campanya de Spring Classics per oblidar-se. No va aconseguir la victòria i només va aconseguir el 10è lloc al Tour de Flandes, el seu principal objectiu de la temporada.

El jugador de 33 anys ara reiniciarà la seva temporada a Yorkshire flanquejat per un equip fort. Al costat dels guanyadors anteriors, Van Avermaet i Pauwels també hi haurà l'especialista en ruptura Alessandro De Marchi i el fort domèstic Michael Schar.

També muntaran Pawel Bernas i el duet d'especialistes en clàssics Nathan Van Hooydonck i Guillaume Van Keirsbulck.

El Tour de Yorkshire masculí comença a Doncaster aquest dijous abans de culminar diumenge a Leeds. El Tour de Yorkshire femení comença divendres a Barnsley abans d'acabar dissabte a Scarborough.