Vídeo: Les condicions meteorològiques dominen quan Mikkel Bjerg guanya el tercer Campionat del Món de contrarellotge sub-23

Vídeo: # 401 Кристина Дюранте: женский внутрисексуальный конкурс и потребительский выбор 2024, Maig

La pluja intensa va fer caure molts pilots mentre Bjerg fa història amb la triple defensa del títol mundial

La pluja intensa va dominar els procediments, ja que el danès Mikkel Bjerg va guanyar el tercer títol consecutiu de contrarellotge masculí de menys de 23 anys als Campionats del Món.

Les fortes pluges al llarg del recorregut de 32 km des de Ripon fins a Harrogate van provocar greus inundacions al llarg de parts de la ruta, produint condicions perilloses i grans accidents durant tot el dia.

Bjerg, però, va demostrar ser impermeable a l'espectacular clima, amb un temps de 40 minuts i 20 segons per vèncer als nord-americans Ian Garrison i Brandon McNulty al segon i tercer lloc respectivament.

Si bé el rendiment rècord de Bjerg va confirmar el seu lloc com un dels pilots de contrarellotge més talentosos del món, és probable que la conversa al voltant de la cursa estigui dominada pel temps.

El company d'equip de Bjerg, Johan Price-Pejtersen, es va estavellar després de cavalcar a través d'un bassal profund i desordenat, mentre que l'hongarès Attila V alter també va escapar d'una lesió desagradable tot i sortir en condicions relliscoses.

Amb el temps que s'espera que continuï, la UCI s'està plantejant ara si ajorna l'esdeveniment d'elit femení aquesta tarda que està previst que abordi el mateix curs.

El dia que va ploure

En lloc de les curses, la contrarellotge individual masculina menor de 23 anys va acabar tractant més sobre les condicions bíbliques a les quals s'enfronten els competidors.

La prova de 32 km des de Ripon fins a Harrogate hauria estat prou tècnica i dura, però persistent, la pluja intensa al llarg de tot el recorregut va afegir una altra dimensió de dificultat amb grans parts de la carretera inundades.

El primer temps de referència el va establir el danès Morten Hulgaard amb un temps de 41 minuts i 16 segons que va resultar prou bo per evitar els esforços de corredors com Irlanda i el pilot del Team Wiggins Ben Healy i el recent fitxatge de Mitchelton-Scott. Pic Bernabé d'Hongria. Hulgaard, però, aviat va ser empès l'ordre jeràrquic per Garrison dels EUA.

A mesura que més corredors entraven al recorregut, es van plantejar preguntes sobre seguretat. Parts de la carretera es van inundar greument, creant condicions gairebé impossibles d'utilitzar.

Tant és així que el Price-Pejtersen de Dinamarca es va estavellar amb força després de cavalcar per un bassal profund causat per un desguàs desbordat. El jove pilot va poder continuar muntant, però l'incident sens dubte va fer sorgir si l'esdeveniment s'havia de neutralitzar.

El noruec Johan Knotten va ser el següent pilot que va experimentar problemes, deixant caure una cadena després d'un aquaplaning en una corba ajustada. El va seguir V alter, d'Hongria, que es va veure forçat a baixar de la bicicleta i va tornar a perdre el control en un bassal.

El temps clarament va influir molt en els procediments i els corredors que van sortir de la rampa de sortida cap al final van haver de tenir molta cura a les corbes i alguns fins i tot van reduir la seva velocitat al ritme de la marxa.

Finalment, la potència del campió defensor Bjerg va ser suficient per superar el temps, però hi haurà dubtes sobre si algun corredor hauria d'haver estat en curs.