Vídeo: La cursa de l'Àrtic de Noruega comença avui, amb victòries d'etapa de caça Van der Poel en forma

Vídeo: 2000+ Common Swedish Nouns with Pronunciation · Vocabulary Words · Svenska Ord #1 2024, Maig

Les dures condicions podrien adaptar-se a l'holandès quan torna d'un estiu passat destrossant l'escena de la bicicleta de muntanya

Després d'una temporada de Clàssics que el va veure guanyar victòries a Amstel Gold, Dwars door Vlaanderen i Brabantse Pijl, Mathieu van der Poel va passar l'estiu fent curses de bicicletes de muntanya. Amb un trio de victòries a les darreres rondes de la Copa del Món de bicicleta de muntanya, ara torna a la carretera a la cursa de l'Àrtic de Noruega, sovint ple de pluja.

Amb la intenció de perfeccionar encara més la seva forma abans d'una inclinació al Campionat del Món de Yorkshire aquest setembre, farà cua al costat del campió nacional francès Warren Barguil i el campió nacional del Kazakhstan Alexey Lutsenko.

La cursa UCI Europe Tour amb qualificació 2. HC potser no té un gran perfil, però una ruta difícil i un paisatge impressionant sovint fan que val la pena sintonitzar-hi. Van der Poel, que va tornar després d'haver guanyat la competició per punts l'any passat, té objectius similars aquesta vegada.

"En general, crec que la cursa de l'Àrtic de Noruega és una mica massa dura per a mi", va explicar recentment. "L'escalada ja va ser una mica massa dura per a mi l'any passat i pel que he vist, aquest any encara és més difícil, així que no és realment un objectiu per a mi guanyar la classificació general.

'Però segur que intentaré guanyar una o dues etapes de nou quan es tracti d'esprints en grup, i després posaré els meus companys d'equip que estiguin més preparats que jo per escalar.'

Potser el que és més important, però, els propers quatre dies seran una oportunitat per reconèixer les carreres a la carretera després d'un estiu passat a la terra.

Van der Poel, després d'haver guanyat els campionats del món de ciclocròs el 2015 i el 2019, aviat buscarà afegir un conjunt més de bandes de l'arc de Sant Martí a la seva col·lecció als Road World Camps el 29 de setembre.

Actualment el favorit de molts corredors d'apostes al voltant del 10/3, lidera Peter Sagan (4/1) i Julian Alaphilippe (8/1) en la seva estimació.