Tom Pidcock puja la victòria dominant dels campions de ciclocròs a Strava

Vídeo: Tom Pidcock puja la victòria dominant dels campions de ciclocròs a Strava

Vídeo: Battle of Aquilonia, 293 BC ⚔️ Roman Legion vs Linen Legion ⚔️ Third Samnite War (Part 3) 2024, Maig

Després de dominar la cursa sub-23, Tom Pidcock puja la victòria a Strava sense KOM

Després de ser coronat campió nacional britànic de ciclocròs menor de 23 anys, Tom Pidcock ha penjat el seu viatge a Strava però no ha pogut aconseguir cap KOM.

El jove de 18 anys va fer una actuació dominant per afegir el títol sub23 al seu títol júnior aconseguit l'any passat, superant a Ben Turner i Dan Tulett en segon i tercer lloc respectivament.

En el camí cap al títol nacional, l'actual campió del món júnior de ciclocròs no va poder aconseguir cap Strava King of the Mountains en el recorregut de 2,4 km en el seu viatge guanyador del campionat, havent-se de conformar amb el conjunt 49è més ràpid. al curs.

Imatge
Imatge

Això és una sorpresa tenint en compte la velocitat i l'agressivitat que el Yorkshireman va colpejar ahir a la carrera.

Durant els 50 minuts de cursa, Pidcock va aconseguir una mitjana de 22,3 km/h marcant 18,9 km durant tota la cursa.

Malgrat un recorregut enfangat i els obstacles que Pidcock va s altar de conill, el jove genet fins i tot va aconseguir arribar al màxim a uns impressionants 43,9 km/h.

Aquest últim títol se suma al ja impressionant palmarès del pilot tant a la carretera com al fang.

Pidcock va afegir aquest títol sub-23 al seu actual campió del món júnior de ciclocròs i contrarellotge en carretera, així com als seus títols europeus i nacionals de ciclocròs júnior de l'any passat.

L'any passat, Pidcock també es va convertir en professional amb Telenet-Fidea Lions, l'equip del campió del món de cross múltiple Sven Nys, alhora que va signar un contracte amb l'equip Wiggins per a la temporada de carretera 2018.