Primoz Roglic correrà al Tour de Gran Bretanya després del gran Tour de França

Vídeo: Primoz Roglic correrà al Tour de Gran Bretanya després del gran Tour de França

Vídeo: ✅ TOP 10 MEJORES CICLISTAS de 2021 🔥 – Alaphilippe, Richard Carapaz, EGAN Bernal 🌈 RANKING UCI 2021 2024, Abril

Eslovè que espera aconseguir la quarta cursa per etapes d'una setmana de la temporada al Tour of Britain el mes vinent

Primoz Roglic liderarà LottoNL-Jumbo a la Volta a la Gran Bretanya aquest setembre buscant aprofitar el seu quart lloc al Tour de França el mes passat. Roglic liderarà l'equip holandès, que va aconseguir la victòria general a la cursa britànica de l'any passat amb Lars Boom.

Roglic entrarà al proper Tour a Gran Bretanya com un dels favorits, tenint en compte la seva actuació destacada al Tour de França i el seu percentatge de cops clínics en curses per etapes d'una setmana d'aquesta temporada.

L'eslovè va superar les expectatives del Tour, acabant quart de la general a només 3 minuts i 22 segons del vencedor eventual Geraint Thomas (Team Sky), alhora que va guanyar l'etapa 19 de Lourdes a Laruns.

Això va ser després d'una ratxa prolífica de tres victòries generals consecutives en curses per etapes d'una setmana abans del Tour. Començant amb una victòria dominant a la Volta al País Basc, Roglic va guanyar el Tour de Romandia i el Tour d'Eslovènia.

Roglic també rebrà un cop de mà per part del fort equip construït al seu voltant. L'experimentat especialista en contrarellotge Jos van Emden i el domèstic Maarten Wynants han estat escollits al costat del guanyador de l'etapa del Criterium du Dauphine Koen Bouwman.

El recent guanyador de l'etapa del Colorado Classic, Pascal Eenkhoorn i Gijs van Hoecke, acabaran amb l'equip.

L'anunci de Roglic a la carrera principal de Gran Bretanya ha vist que el director de cursa, Mick Bennett, cantava els elogis de l'eslovè alhora que parlava de l'èxit anterior de l'equip a la cursa.

"Primoz és un dels corredors més emocionants del món ara mateix, i probablement el descendent més ràpid del pelotó", va dir Bennett. 'És un pilot agressiu i atacant; no respecta l'estatus ni la jerarquia, i sempre és fascinant veure'l.

'Vam veure a la cursa de l'any passat que l'equip LottoNL-Jumbo tenia la força en profunditat per lliurar a Lars Boom una merescuda victòria general, i una actuació repetida, encara que amb un líder diferent, podria estar a les cartes. una vegada més.'

Roglic s'uneix a una llista creixent de corredors de classe mundial que participaran en el Tour a Gran Bretanya el mes vinent. Ja s'han confirmat els campions del Giro d'Itàlia i del Tour de França, Chris Froome i Geraint Thomas, així com el duo Katusha-Alpecin Marcel Kittell i Alex Dowsett.

La primera etapa del Tour of Britain s'inicia el diumenge 2 de setembre amb una etapa de 175 km des de Pembrey Country Park fins a Newport.