La 'celebració del xampany' provoca bronquitis a Oliver Naesen

Vídeo: La 'celebració del xampany' provoca bronquitis a Oliver Naesen

Vídeo: La salud del papa Francisco mejora progresivamente | Noticias Telemundo 2024, Maig

Belga ara dubtós abans del Tour de Flandes aquest cap de setmana

Un dels favorits abans de la cursa per a la Volta a Flandes d'aquest diumenge podria estar fora de compte abans fins i tot de començar la cursa a causa d'una celebració amb xampany que li provoca bronquitis.

Oliver Naesen, de AG2R La Mondiale, va confirmar a TV Oost Nieuws de Bèlgica que patia un atac de bronquitis i actualment dubta de començar el seu clàssic a casa aquest diumenge.

L'excampió nacional belga ha confirmat que ha començat un curs d'antibiòtics i que espera haver-se recuperat abans de la cursa. També va sospitar que la causa de la seva mal altia sobtada va ser com a conseqüència del remull de xampany que va rebre diumenge passat a Gent-Wevelgem.

El jove de 28 anys va acabar tercer a l'arribada a l'esprint darrere del guanyador eventual Alexander Kristoff i John Degenkolb.

Quan van pujar al podi, com és costum, els tres pilots es van ruixar xampany els uns als altres per celebrar-ho. En fer-lo fred i humit, Naesen creu que això, juntament amb el sistema immunitari volàtil d'un ciclista, és el que va provocar la infecció.

Naesen també va rebre una cava amb xampany només una setmana abans després d'haver acabat un segon impressionant a Milà-San Remo.

No sembla que Naesen estigués massa afectat per la mal altia ahir, acabant 19è a Dwars door Vlaanderen a només 19 segons del vencedor Mathieu van der Poel.

Tot i que si Naesen pateix una mal altia, serà una gran decepció per als aficionats de casa tenint en compte la temporada de Clàssics de Primavera que ja ha tingut el pilot d'Oostende.

Tot i no guanyar cap cursa, Naesen ha aconseguit posicions entre els 10 primers a Omloop Het Nieuwsblad i E3-BinckBank juntament amb el seu tercer lloc a Gent-Wevelgem i segon a San Remo el mes passat.

Els resultats de Naesen han estat, de lluny, els millors de qualsevol corredor dels clàssics belgues aquesta primavera, amb altres com Greg van Avermaet, Sep Vanmarcke i Philippe Gilbert lluitant amb una barreja de forma, lesió i desgràcia.

Això s'ha convertit en una gran preocupació per a la gent local amb el diari belga Het Laatste Nieuws recordant als lectors que aquesta és la primera primavera des de la Segona Guerra Mundial que encara no ha produït un guanyador belga d'un clàssic d'un dia abans del Volta per Flandes.

La Volta a Flandes té lloc aquest diumenge amb un recorregut de 270 km a través de les pujades empedrades de la regió des d'Anvers fins a Oudernaarde.