Vídeo: Campionats del Món 2019: el jove nord-americà vol guanyar en solitari a la cursa de carretera masculina júnior

Vídeo: Deutsch lernen (A2): Ganzer Film auf Deutsch - "Nicos Weg" | Deutsch lernen mit Videos | Untertitel 2024, Maig

Quinn Simmons va passar molt de temps i mai va semblar renunciar al seu avantatge en el camí de guanyar la cursa de carretera masculina júnior. Foto: SWPix.com

Quinn Simmons (EUA) va guanyar la cursa de carretera masculina júnior als Campionats del Món. El jove nord-americà va guanyar en condicions adverses que van veure molts pilots colpejant l'asf alt.

Amb l'italià Alessio Martinelli en segon lloc i un altre nord-americà, Magnus Sheffield, en tercer lloc, van ser els pilots d'aquestes dues nacions els que van animar la cursa.

En no haver aconseguit la medalla a la contrarellotge anterior, on era molt desitjat, la victòria serà un alleujament per a Simmons, de 18 anys. Va passar després d'un dia frenètic que va veure tant el servei neutral com els cotxes dels metges fent negocis ràpids.

Cobrint 148 km des de Richmond fins a Harrogate, els motoristes, d'entre 17 i 19 anys, es van enfrontar a pluges intermitents i carreteres humides. Amb 2.171 metres de desnivell, la majoria es va produir abans que els corredors arribessin al primer dels tres circuits al voltant d'Harrogate.

No obstant això, amb el pilot britànic Max Walker al davant com l'únic que queda d'una pausa primerenca i amb tota la força dels equips nord-americans i holandesos perseguint-lo, diversos accidents van deixar molts corredors fora de la competició molt abans que hi arribessin..

Amb Walker finalment atrapat a uns 60 km de l'arribada, la cursa va arribar a la seva fase final. Tan bon punt es va fer la captura, els dos nord-americans, Simmons i Sheffield, van disparar, amb el britànic Lewis Askey, l'espanyol Carlos Cano Rodríguez i Pavel Bittner de la República Txeca que van venir per companyia.

Ara, amb només uns 30 pilots enrere, va passar una estona abans que Itàlia i Alemanya s'ajunten per emprendre la persecució. Barrejats entre ells, els pilots britànics restants estaven fent una gran feina per vigilar el grup i interrompre subtilment la persecució.

Malgrat els seus esforços, els següents corredors finalment es van trobar a poca distància del descans. Va ser llavors quan Simmons va decidir marxar per segona vegada.

A mesura que la pluja va començar a colpejar, els caçadors esgotats semblaven poc propensos a continuar darrere d'ell, deixant a Simmons lliure per crear ràpidament un avantatge de 30 segons.

En arribar als darrers 20 km, i amb l'avantatge de Simmons aguantant, els britànics van aparèixer entre les poques nacions que encara buscaven la victòria. No obstant això, va ser l'italià Martinelli qui finalment va escapar.

A l'últim circuit, els 50 segons d'avantatge de Simmons semblaven prou bo per a la victòria.

Després, Martinelli també es veia cada cop més segur en segon lloc, amb el seu compatriota Gianmarco Garofoli i un pilot holandès avançant en un esforç per disputar el bronze entre ells.

A mesura que es va veure el sol i la meta, a Simmons li va quedar molt de temps per aconseguir la seva victòria. Darrere d'ell, Martinelli no estava igualment assetjat. Això només va deixar el bronze per disputar-se, amb Sheffield afegint una segona medalla ben merescuda per als nord-americans d'un sprint a quatre.

Dels pilots britànics que havien treballat bé durant tot el dia, Leo Hayter va ser el millor classificat, ocupant el 15è lloc.