Vídeo: Rohan Dennis va guanyar el títol australià de contrarellotge al debut de l'equip Ineos

Vídeo: ДОМ 2024, Maig

Luke Dubridge de Mithelton-Scott defensa el títol d'una manera impressionant

Rohan Dennis va iniciar la seva carrera a l'equip Ineos en acabar segon darrere de Luke Durbridge de Mitchelton-Scott als Campionats Nacionals de contrarellotge d'Austràlia a Ballarat, Victòria.

El campió del món va guanyar el títol per segon any consecutiu per Durbridge, que va cobrir el recorregut de 37,5 km en un temps de 46 minuts i 19 segons.

Durbridge va aconseguir trobar 18 segons sobre Dennis al llarg del recorregut, guanyant el seu quart títol nacional de contrarellotge de la seva carrera.

Això es va produir després d'una cursa ajustada en un recorregut que va veure els dos pilots separats per només tres dècimes de segon a la mitja part. Durbridge, però, va ser capaç de remuntar la marxa en les etapes finals per creuar finalment la línia amb una victòria contundent.

El nou fitxatge de Jumbo-Visma Chris Harper va completar el podi, encara que en un temps a 1 minut i 52 segons de Durbridge, per completar un dels tres primers del WorldTour.

A l'esdeveniment femení, Sarah Gigante, de 19 anys, de Tibco-SVB va aconseguir una victòria impressionant en les categories elit i sub-23 per vèncer a les ciclistes del WorldTour Grace Brown i Amanda Spratt amb un primer títol d'elit.

Gigante va vèncer a Brown per nou segons en el recorregut de 28,6 km amb Emily Herfoss arrodonint el podi amb només un segon sobre Brown. Spratt, medallista de bronze del Campionat del Món, acaba 31 segons més a la deriva.

Aquests resultats de la contrarellotge són el primer tast de les principals notícies de curses des del canvi d'Any Nou. A continuació seran les curses per etapes del Tour Down Under femení i masculin que tenen lloc a Adelaide, a partir del 16 i el 21 de gener respectivament.

No obstant això, el funcionament d'aquestes curses ha estat qüestionat per certs sectors de la comunitat ciclista, tenint en compte la crisi actual dels incendis forestals que afecta gran part d'Austràlia.

Des de l'inici del setembre, els incendis s'han cobrat la vida de 25 persones i centenars de milions d'animals, destruint 2.000 llars en el procés.