Vídeo: Tom Pidcock guanya el títol nacional d'elit de ciclocròs d'una manera contundent

Vídeo: ОМГ! Эпизод 3 с Томом Пидкоком 2024, Maig

Pidcock domina els títols masculins mentre Brammeier recupera la samarreta femenina

Tom Pidcock va dominar el campionat nacional britànic de ciclocròs el cap de setmana per assegurar-se no només el títol sub 23, sinó també una samarreta d'elit. En la prova femenina, Nikki Brammier (Mudiiita) va ser la més forta per aconseguir el seu quart títol nacional sènior al Kent Cyclopark aquest diumenge.

Pidcock, córrer per al seu autotitulat TP Racing, va demostrar una classe diferent a la cursa masculina, prenent el lideratge de la segona volta abans de guanyar finalment en solitari, un minut sencer per davant del subcampió Ben Turner (Corendon Circus).

El tercer va caure en Thomas Mein (Tarteletto-Isorex), ja que Ian Field es va perdre un lloc al podi per primera vegada des del 2011.

Tal va ser el ritme de Pidcock durant tota l'hora de carrera, només 12 pilots van aconseguir acabar. Molt per davant dels seus competidors, Pidcock va creuar la línia en la posició de superhome abans de dir a British Cycling que ara està totalment concentrat a guanyar el títol mundial sub-23.

"Els campionats nacionals són sempre un dels objectius de la meva temporada, i és un plaer saber que tinc la samarreta d'elit per portar a cada cursa que participi la propera temporada", va dir Pidcock.

'Els campionats del món (2-3 de febrer) i les dues copes del món durant els dos propers caps de setmana són els objectius principals ara.'

La prova femenina a principis del dia va ser una cursa de dos cavalls entre l'eventual guanyadora Brammeier i l'Under 23 Anna Kay fins que aquesta última va patir una mecànica a la penúltima volta que va permetre a Brammeier una carrera neta cap a la victòria. Kay va aconseguir mantenir el segon lloc i assegurar-se el títol sub 23 per davant de la campiona d'elit defensora Helen Wyman.

'Estic molt feliç: realment ho volia. L'any passat vaig perdre contra Helen després d'una carrera molt bona, i avui ha estat una batalla molt dura amb Anna , va dir Brammeier a British Cycling.

"Estava atacant quan ella va agafar la mecànica, així que va ser una escombraria per a ella, però avui era tan forta: és bo veure com es veu el futur."

A principis del dia, el campió del món Ben Tulett va aconseguir una victòria impressionant en júnior masculí sobre el guanyador júnior de París-Roubaix, Lewis Askey, mentre que Harriet Harnden va defensar el seu títol juvenil femení.

Dissabte, un nom conegut es va endur el títol femení sub 16, ja que Zoe Backstedt, filla del guanyador del París-Roubaix, Magnus, va guanyar la victòria.