Campionats nacionals britànics cancel·lats per al 2020

Taula de continguts:

Vídeo: Campionats nacionals britànics cancel·lats per al 2020

Vídeo: Tears For Fears - Shout (Official Music Video) 2024, Abril

Els campionats britànics de ferralla de ciclisme 2020 ja no es poden reorganitzar

Els campionats nacionals britànics s'han cancel·lat per al 2020, segons ha confirmat British Cycling.

Es va confirmar que les curses a nivell nacional al Regne Unit, inclosos els campionats nacionals, es suspendrien encara més fins a l'1 de setembre, la qual cosa significa que ja no serà possible reorganitzar cap esdeveniment programat per a la primavera. o estiu.

Com a conseqüència de l'ajornament, els actuals Campions Nacionals podran continuar vestint el seu maillot de ratlles fins que es celebrin les properes edicions de les curses, una mesura que ha estat confirmada recentment per la UCI.

Ben Swift de Ben Swift de l'equip Ineos és actualment el campió masculí de curses en carretera, mentre que Alice Barnes de Canyon-Sram ostenta el títol femení. Barnes també ostenta el títol de contrarellotge femení, mentre que l'home està en mans d'Alex Dowsett d'Israel Start-Up Nation.

Les curses regionals es podran reprendre l'1 d'agost, ja que British Cycling va dir que no hi havia cap cas per ampliar el seu ajornament, i va afegir que buscaria tornar determinades disciplines a la primera oportunitat.

Tot i que s'inclouen el ciclocròs, les curses de circuit i la contrarellotge, les curses de carretera no. L'organisme també va afegir que les curses de carretera tornaran inicialment a un recorregut en circuit tancat en lloc de punt a punt.

"Som molt conscients que les curses de carretera són la passió d'un gran nombre dels nostres membres", va dir British Cycling en un comunicat.

'Tot i que el 18 de juny vam poder reintroduir les atraccions de clubs petits, creiem que hi ha reptes particulars a l'hora de reintroduir aquesta disciplina, així com altres esdeveniments d'inici massiu a la via pública, inclosos els esportius.'