Taula de continguts:

Vídeo: Fiona Kolbinger es converteix en la primera dona a guanyar la Transcontinental Road Race

Vídeo: Alain Caron partage ses souvenirs d'UZEB et du jazz en général. (English subtitles) 2024, Abril

Un investigador mèdic alemany de 24 anys fa història a Brest, França

Fiona Kolbinger s'ha convertit en la primera dona a guanyar la Transcontinental Road Race. L'investigador alemany del càncer de 24 anys va creuar la meta a Brest, França, per assolir una victòria dominant a la setena edició de la cursa d'ultra resistència de diversos dies.

Kolbinger va completar la increïble distància de 4.000 km des de Burgas, Bulgària, fins a Brest, a l'extrem occidental de França, en 10 dies, 2 hores i 48 minuts, i va acabar a primera hora del dimarts 6 d'agost.

Tot i que es converteix en la primera dona a guanyar la Transcontinental, la proesa veritablement notable va ser que Kolbinger no només estava fent el seu debut a la Transcontinental sinó també el seu debut en una cursa d'ultra resistència.

Durant la cursa, es va mantenir molt relaxada malgrat l'estrès de recórrer el continent amb un son mínim.

Kolbinger es va limitar a una mitjana de quatre hores de son per nit, utilitzant principalment una bossa de vivac a les carreteres, cosa que la va ajudar a tallar una bretxa considerable durant la major part de la cursa.

Al quart punt de control a Le Bourg-d'Oisans als Alps francesos, la seva avantatge sobre Ben Davies, segon classificat, era tal que fins i tot va tenir temps de tocar "The Lions Sleeps Tonight" en un piano per competir amb voluntaris.

Per completar el viatge, Kolbinger va mantenir una distància mitjana de 400 km per dia, que implicava entre 15 i 18 hores diàries al selló. Va fer un esforç considerablement més gran el quart dia per cobrir 474,94 km en un sol esforç.

Els detalls sobre Kolbinger, com es va entrenar per a l'esdeveniment i el seu historial d'equitació abans de l'esdeveniment són força escassos, limitats al coneixement que viu a Dresden, Alemanya, i a les curses per al club de triatló Eppelheim Poseidon..

No obstant això, tenint en compte aquest resultat recent, és probable que això canviï en els propers dies.

Si bé ara Kolbinger podrà reflexionar sobre el seu èxit, després d'haver guanyat un descans ben merescut, el camp restant continuarà lluitant per Europa per arribar a la meta.