Strava KoM per a La Redoute no para de caure

Vídeo: Strava KoM per a La Redoute no para de caure

Vídeo: Собачий рынок Одесса. КОТЫ/ СОБАКИ. Пошли на БАРАХОЛКУ а купили ПОПУГАЯ. 2024, Maig

L'antic campió de Lieja-Bastogne-Lieja manté Strava KoM durant les 24 hores

La Redoute, l'ascensió més infame de la cursa anual Lieja-Bastogne-Lieja Monument, s'ha convertit en el terreny de joc d'una interessant batalla de Strava.

Philippe Gilbert, guanyador de la cursa el 2011, ho va començar tot quan va agafar el King of the Mountain per al segment de Strava el dijous passat després de ser reptat pel seu germà a fer el millor temps.

El corredor de Lotto-Soudal estava muntant com a part d'un nou documental sobre la seva carrera quan es va esforçar a pujar el 10% de pujada d'1,5 km de llarg que apareix anualment a "La Doyenne".

Mestre dels esforços contundents, el jugador de 37 anys va marcar un nou millor temps de 4 minuts i 25 segons, reduint 17 segons el temps de Romain Bardet, que es va establir en una reconeixença de la cursa el 2019.

Per establir la nova hora, Gilbert va empènyer uns abundants 526 W durant poc més de quatre minuts, amb un màxim de 881 W, amb una mitjana de 20,9 km/h. Amb tonalitats superiors al 20%, Gilbert també va rodar a una cadència mitjana relativament baixa de 80 rpm.

Després de configurar el nou Strava KoM, Gilbert va dirigir-se a Twitter per desafiar els altres a "Provar-ho i guanyar-lo". Probablement, per sorpresa del cinc vegades guanyador del Monument, el seu temps s'ha tombat dues vegades en només 72 hores.

En primer lloc, el temps de Gilbert va ser millorat pel pilot de l'equip de desenvolupament de Jumbo-Visma, Gijs Leemreize. El pilot holandès de 20 anys va retallar tres segons el temps de Gilbert per establir un nou punt de referència de 4 minuts i 22 segons.

Més lleuger que Gilbert, Leemreize només va haver d'aprofitar 483W per millorar el temps del seu homòleg, 17 anys més gran que ell, en un moment que probablement pensava que asseguraria la corona del segment durant algun temps.

Això va ser fins que un altre pilot holandès, Mathijs Loman, va tenir la seva pròpia inclinació al títol diumenge, millorant el temps de Leemreize en set segons més per establir un nou temps KoM de 4 minuts i 15 segons.

Antic finalista de l'Acadèmia Zwift, Loman ara corre a l'equip amateur Hoppenbrouwers-Viro. També va publicar les seves dades de potència, que el van veure aprofitar 507 W per al nou rècord, amb una mitjana impressionant de 21,4 km/h.