Notícies ciclistes 2024, Setembre

Equilibri tradició i canvi: les vies dels Monuments estan obsoletes?

Amb Lieja-Bastogne-Lieja canviant el seu recorregut, el ciclista pregunta si és hora que les altres curses de Clàssics segueixin el seu exemple?

Les millors dones ciclistes revelen com millorarien el ciclisme femení

Mirem l'estat actual de les carreres professionals de la carretera femenina i escoltem aquelles que estan al final de la lluita per millorar les condicions

Giro di Sicilia torna després d'una pausa de 42 anys amb l'arribada al cim de l'Etna

Finalització del cim a l'Etna, peça central de la nova cursa per etapes a l'illa italiana de Sicília

Els noms il·lògics dels clàssics empedrats del ciclisme

No confieu mai en el nom d'un Spring Classics, gairebé sempre està malament

Revista Cyclist número 86: ja a la venda

Al número de maig de 2019: provat Cervélo S5, Dins d'Astana, Kings of the Classics, Haute Route Norway

20 anys per fer el tercer intent del rècord d'hores de Wiggins aquest any

El jove danès intentarà després dels Campionats del Món al setembre amb entrenaments al juny

Specialized Roubaix es converteix en bicicleta oficial de Paris-Roubaix

La bicicleta Specialized Roubaix ha aconseguit sis victòries a la Reina dels Clàssics en la seva història

Dona una ullada a la bicicleta Hour Record de Victor Campenaerts

Grans plats i barres de carboni modelades, establirà això el nou rècord d'hores el mes que ve?

Joc de poder: els watts que Thomas De Gendt necessitava per defensar el lideratge de la cursa a les muntanyes

De Gendt va mantenir ahir el lideratge de la Volta a Catalunya a V alter 2000, just. Aquí teniu el que va necessitar per fer-ho

Mira: la cursa femenina Gent-Wevelgem s'emetrà en directe

Cobertura del clàssic femení que es retransmetrà en línia que conduirà a un "súper diumenge" de ciclisme professional

Les vendes de bicicletes elèctriques augmenten a mesura que cauen les vendes de bicicletes, segons la investigació

Les vendes de bicicletes elèctriques augmenten ja que el ciclisme al Regne Unit sembla haver superat el seu màxim

Educació Primer a competir amb penny-farthings com a part del "calendari alternatiu"

"Tornar-ho a la vella escola", diu Taylor Phinney sobre el s alt enrere en el temps de l'equip

Colnago llança la nova bicicleta elèctrica E64

La primera bicicleta elèctrica de Colnago es basa en el seu model de carretera C64

Viatge amb Hannah Barnes i Rapha a Yorkshire aquest diumenge

Botiga temporal per acollir viatges setmanals, projeccions de pel·lícules i aparicions de convidats de pilots professionals

Alejandro Valverde anuncia que la jubilació serà el 2021

Veterà espanyol per fer el 40è aniversari abans de trucar al final de la carrera

Lance Armstrong va pagar 1,5 milions de dòlars en diners dels contribuents per aparèixer al Tour Down Under del 2009

Els organitzadors diuen que les tarifes de compareixença d'Armstrong estaven justificades tenint en compte la seva presència

Panini llançarà un àlbum d'adhesius del Tour de França

Els informes suggereixen que l'àlbum d'adhesius podria estar disponible fora de França

Tour Series torna a Durham per desè any rècord

Cobbled South Street torna amb la tornada de Tour Series aquest maig

La nostra selecció de les millors bicicletes, el millor equipament i algunes de les start-ups més intrigants del London Bike Show

Bardet i Martin són culpables de lladres després de l'accident de Catalunya

Els dos pilots tenen objectes robats de la bicicleta després d'un accident a gran velocitat a l'última etapa de la Volta a Catalunya

De Vlaeminck elogia la "classe gran" de Van Aert i Van der Poel per davant de Flandes

11 vegades guanyador del Monument abans va criticar Tom Boonen i les seves gestes dels clàssics

BBC llançarà un documental sobre la defensa del Tour de França de Thomas

D'una hora que s'estrenarà a finals d'aquest any i seguirà a Geraint Thomas abans del Tour de França aquest juliol

Tom Boonen dóna suport a Bob Jungels per a la glòria del Tour de Flandes

El guanyador de tres vegades espera que Jumbo-Visma i Deceuninck-QuickStep dictin la carrera

Sram llança Force eTap AXS de 12 velocitats

Sram ara ofereix el seu darrer canvi de velocitat sense fil eTap AXS de 12 velocitats a nivell de força

La 'celebració del xampany' provoca bronquitis a Oliver Naesen

Belga ara dubtós davant del Tour de Flandes aquest cap de setmana

El primer corredor que pugi el Kwaremont diumenge guanyarà un premi en metàl·lic per a la caritat

En honor a la contínua recuperació de Stig Broeckx, el primer corredor del Kwaremont guanyarà un total de 10.000 euros per a la caritat. Foto: P. Verhoest

Look llança la primera bicicleta elèctrica de carretera, l'E-765 Optimum

La darrera marca important de bicicletes que ha llançat una bicicleta elèctrica de carretera, Look espera conservar el patrimoni en el nou projecte

Pete Kennaugh es fa una "pausa indefinida" de la bicicleta per problemes de salut mental

El pilot de l'illa de Man va sortir per primera vegada els problemes l'estiu passat

Imminent la compra d'OGC Nice per 100 milions d'euros del propietari de Team Ineos, Jim Ratcliffe

L'home més ric de Gran Bretanya també està vinculat a la compra de 2.500 milions de £ del Chelsea FC

Bianchi Sprint Ultegra 2020

Una resurrecció d'un clàssic dels anys 70, el Bianchi Sprint és un gran tot terreny a un preu competitiu

Rapha amplia la gamma Core per al 2019

La línia més assequible de Rapha ara inclou calçotets Cargo i samarretes totalment renovades

‘Kristoff guanyarà Roubaix’ – Johan Museeuw

El tres vegades guanyador de la millor cursa del ciclisme tria el seu guanyador per a la París-Roubaix 2019

Bastianelli dispara per davant de Van Vleuten per guanyar el torneig femení del Tour de Flandes

El pilot en forma de l'equip Virtu coincideix amb els atacs del rival holandès i després comença per reclamar la victòria

Una mirada enrere a De Ronde i com Alberto Bettiol s'ha emportat la seva victòria sorpresa

Deignan per tornar a competir al Tour de Yorkshire del mes vinent

Yorkshirewoman torna a la cursa de casa en preparació per als Campionats del Món al setembre

Froome admet que va considerar atacar Wiggins al Tour de França 2012

Els dubtes anteriors de la Vuelta van fer que Froome es plantejava la seva pròpia posició al Tour 2012

Hunt configura Arenberg KOM per llançar un nou joc de rodes

Limitless Aero Disc s'ha optimitzat per a pneumàtics sense càmera de 28 mm

Les curses professionals tornen al circuit històric de Brooklands amb la Gran Final de la Tour Series

El primer circuit de carreres d'automòbils del Regne Unit dissenyat específicament per acollir curses de ciclisme com va fer l'any 1907